Helyesebb, mint CR, hasonlít Ibrára, magyar lányt szeret

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.26. 18:34
null
Pelle Ronaldót, Ibrát és Clooneyt is emlegeti (Forrás: Twitter)
A Southampton sztárja, Graziano Pelle nem éppen szerény oldalát mutatta meg a nagyközönségnek könyvében. Ronaldónál vonzóbbnak tartja magát, Ibrához hasonlítja magát, és George Clooneyt tartja a legalkalmasabb személynek a róla szóló film főszerepére.

 


A Southampton olasz csatárát könyvében (Pelle Talks, 1000 Question and More – Pelle beszél, 1000 kérdés és még több) faggatták számos a labdarúgáshoz nem szorosan kapcsolódó dologról.

Amikor arról kérdezték, kit tart vonzóbbnak a Real Madrid sztárjánál, Cristiano Ronaldónál, bebizonyította, nincs baj az önbizalmával:

„Magamat. Cristiano jóképű, de én egy picivel magasabb vagyok nála."

Természetesen a 29 éves játékos akkor sem feltétlenül szerény oldalát mutatta meg, amikor valamelyik játékoshoz kellett hasonlítania magát.

„Zlatan. Nem mondom, hogy olyan jó vagyok, mint ő, de határozottan hasonlítok rá."

Amennyiben az olaszról filmet forgatnának, ő csakis egy színészt tudna elképzelni a róla szóló film főszerepére:

„George Clooneyt, mert elegáns."

Talán kevesen tudják, de Graziano Pellének magyar kötődése is van, szíve ugyanis magyar lányért dobog. Győri kedvesével, Varga Viktóriával több mint két éve élnek párkapcsolatban.

Pelle a nyáron csatlakozott a Southamptonhoz 8 millió font ellenében, azóta kilenc gólt szerzett 12 forduló alatt, nagyban hozzásegítve csapatát a Premier League második helyéhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik