Házhoz vitték Mourinhónak a Jaguar legbecsesebb ékszerét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.22. 22:42
null
José Mourinho veszi át új autóját a Jaguar mérnökeitől - a mosoly érthető (Forrás: marcamotor.com)
Legyen bármi is a vége az Atlético Madrid–Chelsea Bajnokok Ligája-elődöntő első felvonásának, José Mourinho hazaérkezésekor biztosan mosolygósabb lesz, mint előtte volt. Hogy miért? Mert pontosan tudja, milyen négykerekű csoda vár rá a garázsában.

Pár hónappal ezelőtt jelentették be hivatalosan, hogy a Jaguar autómárka a Chelsea portugál menedzserét választotta legújabb nagykövetének, együttműködésük jeléül pedig most megajándékozták a brit autógyár legújabb és legfényesebb ékszerével, egy személyre szabott Jaguar F-Type Coupéval. Az átadás szűk körben, privát körülmények között zajlott, csupán a Jaguar mérnökei és Mourinho volt jelen. Fotókat szerencsére azért készítettek.

A Special One új autója alapáron 120 ezer eurót kóstál, azaz 36 millió forintba kerül, V8-as turbómotort kapott, 550 lóerőt, ami egészen 300 km/h-ás végsebességig repíti. És az extrákról még említést se tettünk, de higgyék el, a portugál kapott belőlük bőven.

Mourinho természetesen 10 centiméterrel a föld fölött járt, mióta megkapta a gépcsodát. „Megtiszteltetés átvennem ezt az autót, ráadásul egyenesen azoktól, akik a két kezükkel felenek érte. Köszönettel tartozom, amiért megalkották ezt a csodálatos és különleges autót” – nyilatkozta az átvételkor Chelsea menedzsere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik