Hat diadalittas ünneplés, amikor túlzásba vitték a meztelenkedést

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.21. 08:44
A győzelem és az ünneplés a sport legjobb része, azok a pillanatok, amelyekért megéri dolgozni, harcolni, küzdeni. Alább hat olyan kínos vagy vicces momentumot mutatunk, amikor a mámorban úszó résztvevők akarva-akaratlanul a kelleténél kicsit többet mutattak magukból vagy épp másokból.

Theresa Nielsen, a dán Bröndby női labdarúgócsapatának játékosa ezzel a kissé provokatív képpel engedett bepillantást nyerni az együttes öltözőjébe a Fortuna Hjörring 3–2-es legyőzését követően, még 2014 őszén.

(Forrás: Instagram)
(Forrás: Instagram)

Konsztantyin Igropulót, a Füchse Berlin orosz kézilabdázóját az EHF-kupa májusi elhódítását követően semmi más nem takarta, csak a trófea. Remélhetőleg a pezsgőt már a modellkedés előtt kiitták belőle a társak.

(Forrás: Instagram)
(Forrás: Instagram)

Digo Forlán a 2011-es Copa América megnyerése után boldogan csókolgatta a trófeát az öltözőben. A kép gyorsan bejárta a világot, de nem a kiváló csatár csókja miatt....

(Forrás: marca.com)
(Forrás: marca.com)

Heather McCartney skót modell a nézőtéren vetkőzött meztelenre, miután kedvenc csapata, a Hawthorn Hawks megnyerte az Ausztrál Futball-liga nagydöntőjét. Az ok: mert megígérte. A végeredmény: bilincsben vitték el. Hatás: 15 perc világhírnév.

(Forrás: The Mirror)
(Forrás: The Mirror)

Ha a Napoli betalál a Roma ellen, a délolasz városban sokan táncra perdülnek. Így történt ez a Diretta Stadio című műsor stúdiójában is, ahol Marika Fruscio kissé elszámolta az ugrálást.

A Bröndbyvel kezdtük, a Bröndbyvel zárjuk. Nagyjából két évvel ezelőtt történt, hogy a csapat egyik csinos szurkolója úgy megörült a kedvencek szezonbeli első sikerének, hogy gyorsan félmeztelenre is vetkőzött a lelátón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik