Hamilton búfelejtője: titokzatos szőke és divatparti - Irina Sejkékkel

Vágólapra másolva!
2015.02.16. 14:09
null
Lewis Hamilton és Irina Sejk is részt vett Naomi Campbell divatbemutatóján (Fotó: mirror.co.uk)
Nem telt eseménytelenül az immár kétszeres világbajnok F1-es pilóta, Lewis Hamilton hétvégéje. Jótékonysági partin vett részt Valentin-napon, amelyen – többek között Irina Sejk mellett – felbukkant egy titokzatos szőke szépség is.

 

Habár évek óta először egyedülállók, Lewis Hamilton és Irina Sejk sem az otthoni fagyizást választotta Valentin-napon, mindketten elmentek Naomi Campbell jótékonysági divatbemutatójára szombaton a New York-i Lincoln Centerbe.

Mindketten a feketét részesítették előnyben, igaz, Hamilton kabátja alatt fehér inget viselt, míg a Cristiano Ronaldóval szakító Irina tetőtől talpig feketéjét csak a tűzvörös rúzsa törte meg.

Az énekes/műsorvezető/médiaszemélyiség Nicole Scherzinger a napokban beszélt szakításukról, elmondása szerint az érzelmek nem múltak el a pilóta és közte.

„Ez volt a legnehezebb döntést, amit valaha meg kellett hoznunk, de együtt tettük meg – mondta a szakításról Nicole. – Szeretem Lewist, és tudom, hogy ő is szeret engem. Boldogságot és a legeslegjobbakat kívánjuk egymásnak.”

Könnyen lehet, hogy Hamilton egy titokzatos szőke szépség oldalán éli át mindezt, ugyanis vele lépett le a partiról – bár utána elváltak útjaik, nem lenne meglepő, ha hamarosan ismét együtt látnák őket.

Hamilton fekete szettjét a fehér ing törte meg (Fotó: mirror.co.uk)
Hamilton fekete szettjét a fehér ing törte meg (Fotó: mirror.co.uk)
Irináét pedig a vörös rúzs (Fotó: mirror.co.uk)
Irináét pedig a vörös rúzs (Fotó: mirror.co.uk)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik