Ha egy üzlet beindul: az Arsenal Beckhamet igazolt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.12. 15:26
null
Romeo nem titkolja, nem kér a Manchester Unitedből (Forrás: Who Ate All the Pies)
A Premier League-ben szereplő Arsenal együttese az átigazolási szezon bezártával is folytatja az erősítést: a londoni klub leigazolta Beckhamet, no nem a tavasszal visszavonult Davidet, hanem tízéves fiát, Romeo James Beckhamet.

 

A köztudottan Arsenal-szurkoló Romeo, aki papája nyomdokait – több fronton is – követve már modellkarrierjét is elkezdte építeni, a legutóbbi Premier League-fordulóban az Emirates Stadionban tekintette meg az 1–0-s hazai győzelemmel végződő Arsenal–Tottenham észak-londoni derbit, ahonnan Instagram-profiljára is posztolt egy képet: „Egy nap az Arsenal játékosa leszek” – írta a kép mellé. Úgy tűnik, már sejtett valamit.

Angol források szerint a mérkőzés után személyesen is találkozott Arsene Wenger menedzserrel, akitől egy a nevével ellátott mezt is kapott ajándékba.

Romeo akadémiai szerződése értelmében egy évre kötelezte el magát az „ágyúsok" fiataljaihoz.

Az Arsenal edzőközpontja nem lesz ismeretlen a Beckham családnak, hiszen a korábban a Manchester United, a Real Madrid, a Milan és a Los Angeles Galaxy mezét is viselő David Beckham ez év januárjában, mielőtt csatlakozott volna a Paris Saint-Germainhez, edzett már az Arsenallal, hogy klub nélkül is megfelelő fizikai állapotban tartsa magát.

Romeo bátyja, a négy évvel idősebb Brooklyn mindeközben a QPR labdarúgó-akadémiáján tréningezik, ám hivatalosan nem tagja a szintén londoni klub utánpótlásának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik