Gyilkosság a konyhában - Nagy Viktor jobb kapus, mint színész

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.18. 16:55
A Hal a tortán adásában tegnap Decker Ádám látta vendégül a világbajnok csapatot. Ma este a SuperTV2-n kiderül, hogy a szintén vízilabdázó Nagy Viktor a konyhában is van-e akkora ász, mint a kapuban, sőt, az este végére azt is megtudhatjuk, hogy ki nyerte meg a sportolók csatáját.

A vacsora helyszínéül szolgáló, Szegeden bérelt házban Nagy Viktor még nem érezhette nagyon otthon magát, hiszen elmondása szerint eddig csupán egy éjszakát töltött új otthonában, de így legalább nem csak a vendégek tévedhettek el.

Nagy Viktor és „főzésmentora”, Tóth Márton
Nagy Viktor és „főzésmentora”, Tóth Márton

A vacsorának persze nem egyedül kezdett neki a világbajnok kapus, „főzésmentora” csapattársa, Tóth Márton volt, aki láthatóan sokkal otthonosabban mozgott a konyhában, mint a házigazda, akinek bizony akadtak problémái a konyhai eszközök rendeltetésszerű használatával.

A vendégek érkezése sem mindennapi módon zajlott. A pólósok és Kovács Ági egy kis italra számítottak a belépés után, ehelyett azonban máris egy tetthelyen találták magukat. Felvezetésként ugyanis egy nyomozásban kellett segédkezniük az interaktív színházi előadás részeként.

Csapó Dudiék az étkezőben nyomozhattak
Csapó Dudiék az étkezőben nyomozhattak

A bűntény szemléltetése után a vendégek kaptak egy kis gondolkodási időt, és így a vacsora is folytatódhatott. Szeged ide, Szeged oda, Nagy Viktor húzott egy váratlant, és a halászlé helyett egy angol hagymalevessel, és így némi sírással indította az estét.

Az előétel után következett a gyanúsított kihallgatása és a főétel, vagyis a Wellington bélszín á la Nagy. Kovács Ágiék nagyon belelendültek a nyomozásba, és egy pillanat alatt kiderítették, hogy az előttük lévő hús bizony nem Viktor keze által született. A házigazda ezt követően még színészkedni is beállt, Szívós Marci hatalmas bánatára.

Nagy Viktor még színészkedett is
Nagy Viktor még színészkedett is

A fogások közti szünetben továbbra is repkedtek a feladatok, a parókák és a gyanúsítottak. A desszertet, vagyis a tiramisut sokkal jobban fogadták a vendégek, mint az újabb színészek megjelenését, pláne, hogy még az este végére sem derült ki, hogy ki is volt a gyilkos.

Viszont az adás végén legalább azt megtudhattuk, hogy ki nyerte a Hal a tortán e heti különkiadását!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik