Gerrardék kilencéves lánya a manchesteri Barátok Köztben

Vágólapra másolva!
2013.07.20. 12:22
null
Steve G és a két nagylány, Lilly és Lexie
A több mint 50 éve futó Coronation Street című sorozatban kapta meg első kis szerepét Lilly-Ella Gerrard.

Steven és Alex Gerrard legidősebb kislánya (Lexie 7, Lourdes pedig majdnem 2 éves), a kilencesztendős Lilly-Ella már egy ideje mondja, hogy ő bizony színésznő szeretne lenne. Erre csak olaj volt a tűzre, amikor februárban a papa, a Liverpool ikonja és lassan örökös csapatkapitánya, Steven Gerrard elvitte őt Weatherfieldbe, a Coronation Street című sorozat díszletvárosába.

A Coronation Street díszletei között februárban
A Coronation Street díszletei között februárban

A történet szerint a Manchester Salford kerületében játszódó szappanopera 1960 óta fut a brit televízióban, most éppen az ITV gondozásában. A már több mint 8000(!) epizódot maga mögött tudó történetben időről időre tűnnek föl az új szereplők, és valamikor nyár végén láthatjuk majd az egyik legújabbat: Lilly-Ella Gerrardot is. A kis hölgy egyelőre csak mint „extra" szerepel, azaz szöveg nélküli szerepet kapott.

A család négyötöd része: Steven, Alex, Lilly-Ella és Lexie
A család négyötöd része: Steven, Alex, Lilly-Ella és Lexie

A család nagyon büszke rá, a mama is boldogan írta ki a Twitterre, hogy nagylánya munkába állt a legendás sorozat kulisszái között. És a készítők is elégedettek vele, mint a Daily Star cikkében olvasható, Lilly nagyon fegyelmezetten tette a dolgát, keményen melózott a nap folyamán.

Alex Gerrard a kis színésznővel
Alex Gerrard a kis színésznővel
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik