Essien új hobbija: alvó csapattársait fotózza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.26. 19:49
null
Ashley Cole hiába rimánkodott, már ott volt a képe Essien gyűjteményében (Fotó: Action Images)
A Chelsea-hez a nyáron visszatérő ghánai középpályás magát és rajongóit is szórakoztatja az ázsiai túrán készített képekkel.

Michael Essiennek nem igazán jött be az egy éves madridi kölcsönjáték, láthatóan nem igazán tudott beilleszkedni új munkahelyén. Így aztán örömmel tért vissza Londonba az őt annak idején a Chelsea-hez vivő, majd a Realhoz is kikölcsönző José Mourinhóval együtt.

A Chelsea most éppen Ázsiában túráznak és veri szilvakékre az ellenfeleiket (3 meccs, 3 győzelem (13–1-es gólkülönbség), úgyhogy mindenki vidám, de a legvidámabb Essien. Aki azzal szórakoztatja magát, hogy a buszon, repülőn megbólintó csapattársakról készít kompromittáló fotókat. Melyeket szépen összeszerkesztve a köz figyelmébe ajánl saját közösségi oldalán.

Aludj el szépen kis csapattárs: Lukaku, Schürrle, Blackman, Cahill, Demba Ba, Van Ginkel, Ashley Cole és Billy McCulloch  (Forrás: Instagram)
Aludj el szépen kis csapattárs: Lukaku, Schürrle, Blackman, Cahill, Demba Ba, Van Ginkel, Ashley Cole és Billy McCulloch (Forrás: Instagram)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik