Erős volt a tankos tréfa, vizsgálódik az olasz szövetség

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.21. 11:41
null
Migliaccio most már futna a felelősségvállalás elől... (Forrás: hurriyet.com.tr)
Nem is olyan régen beszámoltunk róla, hogy az Atalanta szurkolóinak éves ünnepségén egy felvonuló tankkal laposra taposták a két leggyűlöltebb klub, a Brescia és a Roma színeivel felékesített tragacsokat. A tank tetején ült Giulio Migliaccio, a bergamói klub új szerzeménye, akit felbiztattak, hogy vegyen részt bátran a rendezvényen.

Most kiderült, hogy ez a szerepvállalás kicsit erős volt. Az Olasz Labdarúgó-szövetség vizsgálódni kezdett az ügyben, Migliaccio pedig azonnal bocsánatot kért a klub hivatalos honlapján.

„Eszemben sem volt főszerepet vállalni. A bulihangulatban, a rengeteg szurkoló, sok-sok nő és gyerek között álltam, és megkértek, hogy szálljak fel a tankra. Ez a tank már évek óta ott van ezen az ünnepségen, a játékosok pedig rendszeresen köszöntik róla a szurkolókat."

„Természetesen fogalmam sem volt róla, hogy majd el fogunk taposni két autót a tankkal. Csak amikor már átmentünk rajtuk, akkor tudatosodott bennem, hiszen én a tank hátsó részén ültem, így persze semmit nem tudtam arról sem, hogy az autókon a két klub címere volt."

„Nagyon sajnálom ezt a helyzetet. Tudjátok, hogy már hosszú évek óta futballista vagyok, és mindig elsődlegesnek tartottam a sport értékeit, valamint azt, hogy maximálisan korrekt legyek a pályán. Ez az oka annak is, hogy majdnem ötszáz profi meccsemen csak egyszer kaptam piros lapot, azt is két sárga után."

Rosszkor, rossz helyen?

Egy Brescia- és egy Roma-csotrogányt tapostak el az ünnepen (forrás: Youtube)
Egy Brescia- és egy Roma-csotrogányt tapostak el az ünnepen (forrás: Youtube)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik