Eltiltotta a Werder az autópályán versenyző sztárjait

Vágólapra másolva!
2013.04.29. 18:07
null
Elia (balra) és Arnautovic most aztán fohászkodhat a megbocsátásért (Forrás: sportbild.bild.de)
Marko Arnautovic és Eljero Elia talán a Cobra 11 sorozatba képzelte magát. A kiesés elől menekülő csapat vezetői meg eléggé berágtak.

A Werder Bremen osztrák (Arnautovic) és holland (Elia) válogatott játékosát pénteken hajnali 3 órakor meszelték le a németországi A1 autópálya brémai elkerülő szakaszán Osnabrück felé haladva. A civil autóba telepített traffipax mérése alapján Arnautovic 52 km/h-val lépte túl az elkerülő szakaszon érvényes 130 km/h-s sebességhatárt (a pályák nyílt részein rendszerint nincs sebesség korlátozás). Márpedig 41 km/h-nál nagyobb eltérés a jogosítvány bevonását jelenti még Németországban is. A két játékos egyetlen mentsége, hogy legalább alkoholt nem fogyasztottak.

Marko Arnautovic egyik kedvence: Porsche Panamera Anderson Racing (Forrás: Flickr)
Marko Arnautovic egyik kedvence: Porsche Panamera Anderson Racing (Forrás: Flickr)

Arnautovic a Bundesliga egyik playboyának számít: imádja a tetoválásokat, még annál is jobbban szeret öltözködni (a Bild szerint legalább 80 pár cipője van), az ideális nő szerint tetovált és a szilikont sem sajnálták ki belőle, és persze imádja a gyors autókat – kép Porsche és egy Audi R8 áll a garázsában. Elia sem Trabanttal jár: ő egy Bentley Continental gázpedálját nyomja.

A Werder Bremen vezetőit azonban ez a legkevésbé sem hatotta meg: a 32 éves élvonalbeli tagsága meghosszabbításán fáradozó észak-német klub vezetői még aznap felfüggesztették a két renitenst, kipaterolva őket a hétvégi meccskeretből. A Bayer Leverkusen elleni 1–0-s vereség pedig nem tett jót a klubvezetők kedélyállapotának – a szezon végéig meghosszabbították a két játékos eltiltását.

Eljero Elia pedig egy Bentley Continental GT Mansory Editionnel jár-kel (Forrás: Flickr)
Eljero Elia pedig egy Bentley Continental GT Mansory Editionnel jár-kel (Forrás: Flickr)

„Mostani helyzetünkben minden játékosunktól elvárható, hogy csakis a feladatára koncentráljon. A két játékosunkat nem csak a meccsektől, de az edzések látogatásától is eltiltottuk" – idézi a Bild német lap online kiadása Thomas Eichint, a Werder klubigazgatóját.

„A csapat minden tagja arcul csapásként élte meg, amit Marko és Eljero művelt egy ilyen kiélezett időszakban" – kesergett a csapattárs, Aaron Hunt is.

Arnautovic megjáratja a Porschét:

Ez pedig Elia a Bentley volánja mögött:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik