Elcsalták az Aranylabda-szavazást?

Vágólapra másolva!
2011.01.28. 15:42
Nem sokan tették volna fel a vagyonukat arra, hogy idén Messi kapja az aranylabdát, hiszen többnyire Iniestát várták befutónak, esetleg Xavit. A végső döntés ismert, egy francia újság szerint azonban súlyos hibák történtek a szavazatok számlálásakor – ismerteti a cikk állításait a goal.com német kiadása.

A leadott szavazatoknak 15 százalékát egyszerűen figyelembe sem vették, mert „túl későn érkeztek". Ennyi szavazatnál azonban már könnyen kijöhetett volna más végeredmény is.

Örökzöld téma, hogy egyes szavazók (vagy éppen az összesítők) összekeverték a barcelonai Xavit és a realos Xabi Alonsót. A hivatalos szavazatlista alapján bárki megvizsgálhatja ezeknek az állításoknak a hitelét.

Messi hétről hétre bizonyítja, hogy jó helyen van nála az Aranylabda. Most a FIFA-nak is jó lenne bizonyítania, hogy nála meg jó helyen van az Aranylabda-szavazás.

Már ha az egész sztori igaz, és nem egy jó hecc, amellyel a január eleji vádakat gyúrtak egybe okos elmék, mert hát, mi szívesen elolvastuk volna ezt az oknyomozást a hivatkozott francia lap oldalán is, de sajnos ott ennek egyáltalán nincs nyoma...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik