Neymar mosolyától ájultan esett össze a brazil tinédzser

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.30. 11:05
null
Látni Neymart és elájulni (Forrás: globoesporte.globo.com)
A Konföderációs Kupa fináléja, a várva várt brazil–spanyol összecsapás közeledtével Brazíliában az eddig sem elhanyagolható „Neymarmánia” sosem látott méreteket öltött: a Barcelona frissen igazolt szupersztárja a nemzeti csapat szállodája előtt a puszta jelenlétével ájulást okozott egy túlzottan izgatott szurkolólánynál, aki azóta már magához tért és jobban is van szerencsére.

Neymar kétséget kizáróan megfelelt a torna előtt vállára nehezedő elvárásoknak: Brazília mindhárom csoportmeccsén szerzett gólt, az Uruguay elleni elődöntőben pedig mind a két brazil gól előkészítésében főszerepet vállalt. Nem véletlen, hogy a torna legértékesebb játékosa címre is eséllyel pályázik.

Teljesítménye természetesen az őt körülvevő hisztériát sem csillapította, fiatalok, idősek, férfiak és nők egy emberként sikítanak – feltéve, ha nem vesztik el az eszméletüket –, mikor megpillantják Neymart.

Péntek késő este a brazil csapatbusz visszatért a szállodájához, ahol a szokásos zajos tömeg várta a kedvenceket. A Globoesporte beszámolója szerint a főként fiatal hölgyekből álló, kordon mögé szorított embersereg abban a pillanatban hevült fel igazán, mikor Neymar is leszállt a járműről. Miután a nevét hallotta kiabálni, a 21 éves támadó megfordult, mosolyogva integetett párat, ez pedig túl sok(k)nak bizonyult az egyik tinédzser szurkolóhölgynek, aki izgatottságában ájultan rogyott a földre.

Neymar persze már hozzá van szokva a hasonló jelenetekhez és az őt körülvevő őrülethez, egy hónappal ezelőtt egy szintén fiatal lányokból álló csoport a szálloda biztonsági vonalának áttörésével próbált közel férkőzni az imádott és félistenként tisztelt férfihoz. Nem jártak sikerrel.

Bele sem merünk gondolni, mi fog történni Brazília nagyvárosaiban, ha Neymar hathatós közreműködésével ma éjjel Brazília legyőzné Spanyolországot a Konföderációs Kupa döntőjében. És azt se felejtsük el, „csupán" a jövő évi világbajnokság főpróbáján járunk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik