Egy United-drukker levizelte Balotelli terepszínű Bentleyjét - képek!

Vágólapra másolva!
2013.01.29. 11:16
Az emberi ostobaság elérte a Mariana-árok fenekét, és ezúttal nem Mario ül a búvárkapszulában, hanem két idióta angol.

A Sun című angol bulvárlap Twitter-csendőrei – mit ad isten – megtalálták egy Manchester United-drukker vasárnap este készült fotóit, amelyeken...

Nooormális?
Nooormális?

... az látszik, hogy a szerencsétlen debil, meglátva a városi rivális Manchester Citynél szereplő Mario Balotelli összetéveszthetetlen, terepszínű Bentleyjét (melyet arról is fel lehetett ismerni, hogy szabálytalanul parkolt a járdán), olyat tesz, amire nem nagyon lehet mentséget találni. Konkrétan levizelte a jobb első ajtót, miközben egy hasonlóan elmeroggyant cimborája letolt nadrággal csúszott végig az autó hátsó szélvédőjén, s ezalatt – szemtanúk beszámolói szerint – a Manchester Unitedet éltető dalokat óbégattak.

Nooormális?
Nooormális?

A tulajdonos eközben a kedvenc indiai éttermében vacsorázott néhány barátjával, és álmában sem gondolta, hogy ilyen történik szeretett négykerekűjével.

A dolog azonban itt nem ért véget, és erről már a Yahoo Sports is beszámol: a két fajankó persze kitette a közösségi oldalra a képeket, amelyek gyorsan terjedtek a netes világban. Olyan gyorsan, hogy pillanatokon belül rendőrségi ügy lett a dologból, de ennél is kínosabb, hogy a netes közösség egy emberként röhögte körbe a gaztett elkövetéséhez használt testrész kicsinységét. Az észkombájn nem csak a képeket volt kénytelen eltávolítani, de azonnali hatállyal ki is tiltották a Twitterről. Na, vajon megérte?

Mario és kedvenc autója rendeltetésszerű használatban (Forrás: dailymail.co.uk)
Mario és kedvenc autója rendeltetésszerű használatban (Forrás: dailymail.co.uk)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik