Egy álompár vége? Lehet, hogy Kaká és a felesége válik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.09. 12:02
null
Itt még minden rendben volt (forrás: mundodeportivo.com)
Kaká nem lesz ott a brazíliai vébén, ezért a Milan játékosáról most nem az a hír, hogyan izzad az edzőteremben, hanem az, hogy mi a helyzet a feleségével...

Merthogy úgy tűnik, veszélybe került a házassága. A brazil lapok szerint ugyanis Kaká és felesége, a szépséges Caroline Celico válni készül. Sőt, egyes internetes oldalak már azt is tudni vélik, hogy néhány hónapja történt az eset.

A legmeglepőbb az ügyben az, hogy állítólag, hangsúlyozzuk, állítólag még a 2007-es Aranylabda-átadáson szövődött kis kapcsolat az egykori Miss Brazília, Jakelyne Oliveira és Kaká között. A nő aztán pár hónapig Ronaldinhóval kavart. Jakelyne tagadja az egészet, az viszont szinte biztosnak látszik, hogy Kaká már nem él együtt a feleségével. Ezt arra alapozzák, hogy Caroline nélkül ment nyaralni.

Az igaz ugyanakkor, hogy a szinte naponta Instagram-bejegyzéssel jelentkező Caroline oldalán április óta nem jelent meg Kaká képe, de ez lehet véletlen is.

Azért elég nehéz elképzelni, hogy egy hét évvel ezelőtti állítólagos viszony miatt váljanak nyolc év házasság és két gyerek után. Meglátjuk.

Caroline mostanában modellként is gyakran szerepel (forrás: carolcelico.com)
Caroline mostanában modellként is gyakran szerepel (forrás: carolcelico.com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik