HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.04.24 12:11 Frissítve: 2016.04.24 12:45

„Édeshármast vállalsz?” A modell kínos sztoriba keverte az MU fiatal sztárjait

A The Sun pikáns sztorival állította a középpontba a Manchester United két fiatal játékosát, Timothy Fosu-Mensah-t és Anthony Martialt.

Fosu-Mensah (balra) és Martial (jobbra) is ebben a szezonban robbant be az MU-nál (Fotó: The Sun)

 

 

A bulvárlap tudomása szerint a 18 éves Fosu-Mensah arra próbálta rávenni Eglantine-Flore Aguilart, az Angliában élő francia modellt, hogy vállaljon be egy édeshármast vele és csapattársával, a húszéves Anthony Martiallal.

A 23 esztendős Eglantine-Flore Aguilar – aki korábban Ashley Cole-lal és Mario Balotellivel is közelebbi kapcsolatba került – maga mesélt a lapnak arról a beszélgetésről, amelyet a fiatal holland futballistával folytatott.

Eglantine-Flore Aguilar (Fotó: The Sun)

A bevallása szerint a teltebb nőkért rajongó játékos ezt kérdezte a modelltől: „Elbírsz két fekete sráccal édeshármasban?”

Fosu-Mensah a Manchester United Aston Villa elleni 1–0-s győzelmének előestéjén mobiltelefonon hívta fel a lányt, akivel már több napja cseteltek. A videobeszélgetésbe idővel a szintén francia Martial is becsatlakozott.


Eglantine-Flore Aguilar (Fotó: The Mirror)

„Timothy minden bizonnyal most igazi férfinak érzi magát, mivel a Manchester United első csapatában játszik, de valójában csak egy elveszett kisfiú, akinek fogalma sincs arról, hogyan kell rabul ejteni egy nő szívét. Kicsit elszállhatott a gyorsan jött sikertől” – idézi a The Sun a modellt, aki nem fogadta el a futballista ajánlatát.

Valamelyest kapcsolódik a történethez, hogy Anthony Martialtól nemrég elköltözött a felesége (és gyermeke anyja), mert a remek szezont futó csatár több alkalommal megcsalta.

A Manchester United szombaton az Everton 2–1-es legyőzésével bejutott az FA-kupa döntőjébe. Fosu-Mensah kezdőként 62 percet kapott a védelem jobb oldalán, az 57. percben összehozott egy tizenegyest az ellenfélnek, de De Gea hárította Lukaku büntetőjét. A győztes gólt Anthony Martial szerezte a 93. percben.

2019.02.13 18:25:52

Sportszelep nemzetisport.hu

A szupermodell a dán válogatott csatár becenevét varratta magára.

2019.02.08 18:20:28

Sportszelep nemzetisport.hu

A PSG brazil sztárját a születésnapján fotózták le kéz a kézben az ausztriai modellel.

2019.01.24 15:36:53

Sportszelep nemzetisport.hu

Frenkie de Jong boldog párkapcsolatban él, már eljegyezte fiatal szerelmét.

2019.01.20 16:29:50

Sportszelep nemzetisport.hu

Jared Goff nem szeretné, ha bármi elterelné saját és társai figyelmét a Super Bowl felé vezető úton.

2019.01.17 09:52:30

Sportszelep nemzetisport.hu

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportoló oldalán gyakran feltűnik egy fiatal énekesnő.