Dzsudzsák „tottizott” egyet - a Roma legendája is megirigyelné!

Vágólapra másolva!
2015.01.19. 16:23
null
Dzsudzsák és Totti szelfije
Dzsudzsák Balázst is megihlette Francesco Totti szelfije, amelyet a Roma legendája a Lazio ellen szerzett második gólja után készített a Stadio Olimpicóban. Legalábbis ez derül ki a magyar válogatott játékos legutóbbi Facebook-bejegyzéséből.

„Egy kis hangulatkép az edzés utáni állapotokról. Totti is megirigyelné" – írta Dzsudzsák a fotóhoz, amelyet a Dinamo Moszkva edzése után készített a csapatbuszon.

A Roma támadója egy hete két gólt szerzett a nagy rivális Lazio ellen, s a második, egyenlítő után a csapat szurkolóival a háttérben készített szelfit – még a mérkőzésen. A kép természetesen pillanatok alatt óriási népszerűségre tett szert a világhálón. Úgy néz ki, az őrületből Dzsudzsák sem maradhatott ki.

A Totti mögött őrjöngő Roma-drukkerhadat ezúttal Dzsudzsák dinamós csapattársai helyettesítették. Balázsunk pedig mindent megtett azért, hogy élethűen hozza a római legendát a képen.

Mindenki döntse el, hogy ez mennyire sikerült! Mindenesetre kétségkívül népszerűbb lett volna ez a szelfi, ha Bukarestben, a románok elleni egyenlítő találata után készül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik