Dortmundban már készen állnak a stadion cellái a vendégek fogadására - fotó

Vágólapra másolva!
2013.04.21. 09:41
null
Jobbra a hazai, balra a vendég rosszcsontok (Fotó: Marca)
Aki rosszul viselkedik a Signal Iduna Parkban, az könnyen a kóterben találhatja magát. 260 hely van, szóval mindenki el fog férni!

A szerdai Borussia Dortmund–Real Madrid Bajnokok Ligája-elődöntőre nagy erőkkel és nagy komolysággal készül mindenki a német városban. A stadion üzemeltetői is minden eshetőségre figyelnek, és nem csak a jó, de a kevésbé jó drukkerekre is számítanak. A spanyol Marca napilap kedvéért, például megmutatták a dortmundi stadion celláit.

„Két nagy cellánk van, egyenként százharminc főre méretezve. Az egyik a hazai, a másik a vendég szurkolók számára van fenntartva – idézi egy biztonsági embert a spanyol lap. – A cellák teljes mértékben hangszigeteltek, és miután, természetesen, nincs bent tévé, az ide bezárt drukkerek egyetlen hangot sem hallanak a meccsből. Azt hiszem, egy fizető néző számára nincs ennél nagyobb büntetés.”

A Marca munkatársa azt is megtudta, hogy azokat a drukkereket, akik csupán kisebb kihágást követnek el a stadionban (részegebbek a kelleténél, kötözködnek) azokat csak a meccs végéig tartják bent, pontosabban a lefújás előtt 15 perccel hagyhatják el a kótert. Akiket viszont komolyabb vétségen ér a stadion minden négyzetméterét „szemmel tartó”, zárt láncú kamerahálózat, azokat a mérkőzést követően már a rendőrségnek adják át további intézkedésre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik