Részeg drukkerek kötöttek bele Di Canióba és stábjába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.26. 15:19
null
Más sem hiányzott Di Caniónak a bajnoki előéjszakáján, mint pár részeg Southampton-drukker (Fotó: Action Images)
Paolo Di Canio, az angol Sunderland olasz menedzsere egy sajtótájékoztatón mesélt arról a hétvégén történt esetről, amikor három ittas Southampton-drukker inzultálni kezdte őt és edzői stábját a két csapat hétvégi bajnokiját megelőző este egy szállodában. Az olasz bevallása szerint a pletykákat és túlzó szalagcímeket szerette volna elkerülni az igazság feltárásával, ezért mesélte el a kalandos este történetét.

Története szerint ő és segítői, az edzői stáb tagjai éjfél környékén épp hotelszobáik felé tartottak, mikor a liftnél feltűnt a színen pár erősen ittas, egy a szállodában rendezett lagziról érkező Southampton-drukker. Bár közeledésük nem volt baráti, és hangosan kiabáltak is, Di Canio szerint nem tartottak attól, hogy fizikális erőszakot alkalmaznának.

„Nem akartak megütni minket, de gyanús mozdulatokat tettek felénk, ezért közbe kellett avatkoznunk, leállítottuk őket – mesélte a Fekete Macskák menedzsere a riportereknek. – Hívattuk a rendőröket, mert az nem helyén való, hogy egy szállodában idegenek rám és a stábomra támadnak, akár verbálisan, akár fizikálisan. Elmeséltük a verziónkat a kiérkezett rendőröknek és itt be is fejeződött a történet, ami nem volt több pár részeg fiatal hülyeségénél.”

Búcsúzásképpen a két társaság a másnapi mérkőzés esélyeit is megvitatta, a részeges drukkerek természetesen a hazaiak, az edzők Sunderland győzelme mellett tették le a voksukat.

Végül egyik félnek sem lett igaza: a Sunderland a Juventustól igazolt Emanuele Giaccherini góljával korán megszerezte a vezetést a „szentek” otthonában, de José Fonte egyenlített, így a végeredmény 1–1-es döntetlen lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik