David Luizt a tévében szívatták, elsírta magát

Vágólapra másolva!
2012.11.12. 13:20
Címkék
A Chelsea brazil válogatott középhátvédje általában már mókás megjelenésével is jobb kedvre deríti környezetét, de az öltözői hírek szerint nagy mókamester is. Ezúttal azonban, – egy portugál televízió akciójának köszönhetően – a viccelődés kellemetlenebbik felén állt, csúnyán átejtették egy hazánkban is sikerrel futott celebszívató műsor keretein belül. Az ártatlan lelkű David Luiz nem is bírta cérnával a megpróbáltatást, mire kiderült, hogy átverésről van szó, könnyes szemmel és elcsuklott hanggal próbálta kimenteni magát a slamasztikából.

A szituációt alapos gondossággal és különös kegyetlenséggel építették fel a portugál tévések: a barátaival bowlingozó David Luiz éppen akkor gurít, mikor nem szabadna, ezt követően egy a bábuk helyéről előmászó, (mű)véres fejű pályamunkás hozzá rá a frászt. A dráma fokozása érdekében természetesen megérkeznek a mentősök és rendőrök is, a dolgozók szándékossággal vádolják a szerencsétlen celebcsapdába esett futballistát.

A végére persze kiderül az igazság, de a magába roskadva üldögélő David Luiznak addigra már egy kicsit sincs kedve nevetni.

David Luiz a celebcsapdában
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik