Csak vicc volt, haver!

Vágólapra másolva!
2011.01.10. 18:06
Ami a szívén, az a csicsergőjén Ryan Babelnak. A vesztes kupameccs után már szét is kürtölte, mit gondol a bíróról. Íme.

Twitteren számolt be rajongóinak érzéseiről Ryan Babel. A Liverpool holland játékosa cseppet sem volt megelégedve Howard Webb működésével a vasárnapi kupameccsen. Bizonyára számos liverpooli szimpatizáns osztotta véleményét, hogy kiesésüknek a bíró volt az egyik fő oka.

Olykor minden szónál többet mond egy kép, és Babel nem is fukarkodott az idővel. Photoshopot ragadott, a véleménye pedig a szöveges üzenete mellett meglehetősen tömör és velős volt:

Webb akár manchesteri mezben is vezethette volna...

Aztán persze felvilágosították, hogy az ilyesfajta móka nem biztos, hogy szimpatikus a szövetség elöljáróinak, ezért néhány óra múlva ezt „csipogta” a srác:

„Mindenkitől elnézést kérek, aki komolyan vette azt a képet. Csak feldúlt voltam, hogy elvesztettünk egy fontos meccset, azért tettem ki.” „Howard Webb, bocsánatot kérek!”

Hogy elnézik-e neki, az még kiderül, de Ryant ismerve biztosra vehetjük, hogy ezután sem fog lemondani a gyors véleményalkotásról.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik