Crouch újdonsült neje alatt megolvad a motor tankja - fotók!

Vágólapra másolva!
2011.07.01. 20:57
null
<a href="http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/crouch-vegre-elvette-abbey-t-kepek-2084088?nocache"><strong>Crouch végre elvette barátnőjét – az ő részéről érthetetlen, miért várt eddig…</strong></a> (Fotó: Esquire)
Szülés után négy héttel állt az Esquire magazin angol kiadásának fotósa és annak fényképezőgépe elé Abbey Clancy. A képeken persze a terhességből és a szülés fáradalmaiból már semmi sem látszik, és mi szentül hiszünk benne, hogy ez nem csak a modern szoftverek számlájára írható.

A fotók mellé, miután itt egy komoly magazinról van szó, szöveg is jár, melyben Abbey egy kis bepillantást enged magánéletébe. Elmondja például, hogy őt egyáltalán nem zavarja a WAG megnevezés.

„Mondtak már rám ennél sokkal cifrábbakat is. Szerintem az, hogy egy lány egy ismert és sikeres futballistával jár vagy él együtt, az inkább rangot jelent. Egyébként is mindenki azt mond, amit akar. Mióta megszületett a kislányom, ezek a dolgok már egyáltalán nem foglalkoztatnak. És már nem vagyok olyan gyenge, mint régebben voltam."

Abbey azt is elárulja, hogy világ életében rendkívül hiú volt, csak azért járt balettre, hogy minél jobban nézzen ki, és lássa magát a tükrökben. Már gyerekként is imádott sminkelni és kiöltözni.

Végül pedig egy igazi intim titok: Abbey gyerekkora óta rajong az indiánokért, és mindent meg is tett azért, hogy hasonlítson rájuk.

„Kislányként a fenekemig érő koromfekete hajam volt, és volt egy teljesen őrült időszakom 14 és 16 éves korom között, amikor betegesen vonzódtam a barnítókrémekhez. Bekentem magam, és tisztára úgy néztem ki, mint egy apacs indián."

Abbey Clancey az Esquire magazin címlapján (Fotó: Esquire)
Abbey Clancey az Esquire magazin címlapján (Fotó: Esquire)
Abbey Clancey fekete bodyban (Fotó: Esquire)
Abbey Clancey fekete bodyban (Fotó: Esquire)
Abbey Clancey csábít (Fotó: Esquire)
Abbey Clancey csábít (Fotó: Esquire)
Abbey Clancey megolvasztja a motor tankját (Fotó: Esquire)
Abbey Clancey megolvasztja a motor tankját (Fotó: Esquire)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik