CR7 nem ment össze: jókedvű felméréssel indult a Real Madrid szezonja - galéria, videó

Vágólapra másolva!
2013.07.16. 11:42
null
„Nyugi, doki! Nagyon vigyáztam magamra. Még mindig magasabb vagyok, mint Messi.” <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('A_Real_Madrid_elso_napja_Valdedebasban')">További képek a GALÉRIÁBAN</a> (Fotók: Real Madrid / Ángel Martínez)
A játékosok jókedvűen tértek vissza a nyaralásból, és az orvosi stáb is elégedett volt az eredményekkel.

A Real Madrid Football City nevet viselő valdedebasi edzőtáborban kezdődött meg a spanyol sztárcsapat felkészülése a 2013–2014-es idényre. A futballisták egyesével érkeztek meg: a többség a szponzortól kapott Audival érkezett, de Cristiano Ronaldo most is különcködött („götzézett..."): ő az ingolstadtiak legnagyobb riválisának számító Mercedes-Benz egyik sportos modelljével gurult be.

Az új fiúk – Isco, Illarramendi, Carvajal és Casemiro – is beálltak a sorba, de rajtuk azért még látszott némi megilletődöttség, ami persze érthető is. A Konföderációs Kupán szereplő válogatott játékosok még nyári szabadságukat töltik.

Nagy volt a jókedv az első edzés előtt:

A vizsgálatokat irányító Sanitas egészségügyi központ vezetője, Carlos Diez a klub honlapjának nyilatkozva elmondta: megannyi vizsgálatot elvégeztek, a teljes vérképtől az elektrokardiográfos teszten át az izom- és vázvizsgálatokig, és örömmel mondhatja, hogy mindenki makk egészséges, és a játékosok láthatóan betartották az edzői és egészségügyi stáb szezon végi utasításait.

Ennél jobb hírrel nem is szolgálhattak volna az új vezetőedzőnek, Carlo Ancelottinak, aki ezen felbuzdulva 17.30-tól meg is tartotta az első könnyed tréninget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik