CR meghallotta, hogy megszűnhet a menhely, ezt küldte ajándékba!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.11. 12:33
Bár Cristiano Ronaldo nem szereti, ha ezzel van tele a média, a Real Madrid portugál klasszisa az egyik legtöbbet jótékonykodó sportoló napjainkban. Most egyetlen ajándékkal egy teljes állatmenhelyt és rengeteg kutyát mentett meg.

A „Cantinho da Lilli” állatmenhely Portugáliában átlagosan egyszerre nyolcvan kutyának nyújt menedéket, ám mivel az ott lakók közül nagyon keveset fogadnak örökbe, a költségek folyamatosan nőnek, és pénz hiányában az adósságok is.

A menhely 2017-re átszámolva több mint 600 ezer forintnyi adósságot halmozott fel, és mindenki úgy gondolta, nincs más megoldás, be kell zárni a menhelyet, így lemondva a kutyákról.

Az egyik önkéntes azonban gondolt egy merészet, és írt egy levelet Cristiano Ronaldónak. A portugál nem kérdezett semmit, csak küldött egy általa viselt Real Madrid-mezt, rajta az aláírásával, és csak annyit írt: árverezzétek el a mezt, a befolyó összeg pedig mind a tiétek.

Ezzel az apró csomaggal pedig CR nemcsak eltörölte a menhely adósságát, de nagy valószínűséggel hosszú évekre gondoskodott arról, hogy jó helyen legyenek az otthon nélküli kutyák.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik