Chad „Ochocinco” Johnsonnak elege van a férfiak csupasz fenekéből

Vágólapra másolva!
2014.01.26. 18:37
null
Chad Johnson nem kér többet a férfiak fenekéből, a lányokéból annál inkább (Forrás: Buzzfeed)
A jelek szerint férfiak tömegével küldözgetnek fotókat meztelen fenekükről az NFL korábbi sztárelkapójának, Chad Johnsonnak. És ami kevésbé meglepő: ez nagyon nem tetszik a Cincinnati Bengals, a New England Patriots és a Miami Dolphins korábbi, botrányos életvitelű játékosának.

 

Az Instagram képmegosztó közösségi oldal nemrégiben engedélyezte felhasználóinak a privát üzenetek váltását, a kedves Chad pedig rajongóinak és követőinek, hogy elhalmozzák őt szívhez szóló karakterekkel és képekkel. Lehet azóta már megbánta.

Az Ochocinco névről önmagát Johnsonra átkeresztelő elkapó a Twitteren osztott meg pár botrányos darabot a beérkező férfi hátsókról, a jelenséget magát pedig elfogadhatatlannak nevezte. Meg tudjuk érteni.


Persze később – még mindig a Twitteren – azt is leszögezte, azzal már semmi problémája nincs, ha hölgyek küldenek hasonló tartalmú fotókat. Ezt is meg tudjuk érteni. Saját bevallása szerint a twitteres panaszkodását követő alig egy órában több száz témába vágó pucér képet kapott nőnemű rajongóitól, de azokat persze nem mutatta meg a nagyközönségnek. „Értékelem a lelkesedést, hölgyek...” – írta a közösségi oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik