„Cesc! Nem vagy vezéralkat!”

Vágólapra másolva!
2011.01.19. 19:56
null
Denílson és Fabregas – itt teljes az egyetértés. De ki a főnök? (fotó: Action Images)
Félreérthető kijelentést tett Denílson, az Arsenal labdarúgócsapatának brazil játékosa, amikor az arseblog.com-nak adott interjújában kijelentette, hogy Cesc Fabregas nem igazán vezéralkat. A The Sun című bulvárlap felkapta a hírt, a blog pedig „berágott” az egész angol médiára.

„Úgy gondolom, hogy hiányzik nálunk egy vezéregyéniség, és vezéregyéniség nélkül nem tudunk előrelépni. Tehetünk bizonyos lépéseket előre, de aztán újfent megismétlődnek ugyanazok a dolgok. Ez szomorúsággal tölt el, de én nem látok az Arsenalnál olyan játékost, aki igazi vezető lenne. Nem látok egyet sem, bár Fabregas a kapitány, számomra ő sem igazi vezető” – hangzott Denílson nyilatkozatának egy része, amely aztán lavinát indított el az angol sajtóban.

A Sun írása nyomán ugyanis mindegyik jelentős honlap foglalkozott a kijelentéssel. Az arseblog.com ugyan következő bejegyzésében élesen kritizálta a Sunt – és vele együtt az egész angol médiát –, de tartalmilag aligha félreérthető Denílson nyilatkozata.

A kijelentés ellenére Fabregas a twitteren azt írta, hogy nincs ellentét közte és csapattársa között, s feltöltött egy néhány napja készült csapatképet, amelyen együtt mosolyognak a Leeds United elleni kupamérkőzés előtt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik