C. Ronaldo tíz legszebb szabadrúgás gólja

Vágólapra másolva!
2011.03.12. 12:42
null
Mindegy, kik állnak a sorfalban... (Fotó: Action Images)
A Real Madrid portugál klasszisa a világ egyik legjobb játékosa, egyben az egyik legjobb szabadrúgáslövője is, amit már az idei szezonban is többször bizonyított. Bármelyik oldalról, bármilyen szögből, bármilyen távolságról képes betalálni. Mi összegyűjtöttük a tíz legszebb szabadrúgást, ön pedig eldöntheti, hogy közülük melyik az abszolút legjobb.

CR–Portsmouth (MU–Portsmouth 3–0, 2003. november 1.)

Fekete nap volt ez a Pompey számára, nem úgy a fiatal szélsőnek, aki ez a ravaszul tekert szabadrúgás volt az első gólja Manchester United mezében.

AZ ELSŐ GÓL MANCHESTERBEN

CR–Europe XI (MU–Europe XI 4–3, 2007. március 13.)

A négy évvel ezelőtti mérkőzésen a Római Szerződés és a MU európai kupaszereplésének 50. évfordulóját ünnepelték. Az esemény fényét Ronaldo egy óriási szabadrúgás góllal gondolta emelni. Utána jött az az arc, amiért annyian szeretik a srácot...

BARÁTSÁGTALAN GESZTUS EGY BARÁTSÁGOS MECCSEN

CR–Sporting (MU–Sporting 2–1, 2007. november 27.)

A csoportmérkőzés 92. percében Ronaldo egy bődületes nagy góllal nyerte meg a meccset nevelőegyesülete ellen. Nem érti a fiú, hogy csinálta ezt.

EGYKORI CSAPATÁT SEM KÍMÉLTE

CR–Sunderland (MU–Sunderland 0–4, 2007. december 26.)

Egy szépséges, ám kevéssé örömteli ajándék a boxing day fordulóban a Sunderland csapatának. Most tényleg jobb volt adni, mint kapni.

KARÁCSONYI AJÁNDÉK A SUNDERLANDNEK 0:43-NÁL

CR–Portsmouth (MU–Portsmouth 2–0, 2008. január 30.)

Jól megbeszélték Rooneyval, aztán az angol csatár elsétált a tetthelyről, a portugál szélső meg kegyetlenül bevágta. Szegény David James csak hitetlenkedett.

EZ A VÉGE, HA JÓL MEGBESZÉLIK

CR–Blackburn (MU–Blackburn 2–1, 2009. február 21.)

A 16-os baloldali sarkáról bődületes erővel, ugyanakkor meg is tekerve a labdát lőtte ki a bal felső sarkot. Kapus hiba? Ugyan! Zseniális rúgótechnika!

NEM IS ÉRTJÜK, MIÉRT NEM VÉDTE KI A KAPUS?

CR–Arsenal (Arsenal–MU 1-3, BL-elődöntő visszavágó, 2009. május 5.)

Kevesen számítottak rá, hogy Ronaldo majd' 38 méterről kapura lövi a labdát. Manuel Almunia, a londoniak kapusa is a beadásra számítók között volt. Ezért (is) kaphatott gólt a rövid oldalra.

DUPLA ÖRÖM, HA AZ ARSENALNAK LÖVÖM

CR–Olympique Marseille (Marseille–Real Madrid 1–3, BL, 2009. december 8.)

Ezt a gólt már a spanyol királyi gárda mezében szerezte Ronaldo. A 2009-2010-es szezonban rúgott 33 gólja közül hat született szabadrúgásból. Ez volt közülük az egyik: 35 méterről a jobb felsőbe.

ONNAN IS BELÖVI

CR–Villarreal (Real Madrid–Villarreal 6–2, 2010. február 21.)

A Real Madrid öles léptekkel igyekezett tartani a lépést a Barcelonával, többek között a nem éppen kispályás Villareal élve boncolásával. CR a két gólpassza mellett rúgott egy szépségdíjas szabadrúgás gólt is.

A VILLARREAL BÁNTA CR IGYEKEZETÉT

CR-Real Zaragoza (Zaragoza–Real Madrid 1–3, 2010. december 13.)

0–1-nél a szünet előtt egy perccel a kaputól 25 méterre Cristiano Ronaldo áll a labda mögé – érthető, ha Leo Franco nem volt nyugodt. Néhány másodperccel később mondogathatta magának, hogy „tudtam, hogy ez lesz a vége".

INNEN AZÉRT ILLIK BELŐNI
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik