BVB: 150 millió? Kit érdekel?! Reus a törvénnyel szemben vezet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.21. 15:14
null
Reus nagy gondban (Fotó: Bild)
Súlyos pénzbüntetése után ismét bíróság elé állíthatják Marco Reust, a Dortmund futballistáját, akiről egyszer már kiderült, hogy jogosítvány nélkül szeli az utakat. A Real Madrid és a Barcelona által is figyelt támadó német források szerint nem különösebben foglalkozik a törvénnyel, továbbra is vezető engedély nélkül ül a volán mögé.

 

Reust 2014 decemberében 540 ezer euróra büntették, miután kiderült, hogy sosem szerzett jogosítványt, ennek ellenére évek óta rendszeresen vezet autót, sőt, több alkalommal küldtek a címére csekket gyorshajtásért.

Tavaly télen azért kaphatott ilyen súlyos, 150 millió forintot is meghaladó pénzbüntetést, mert Németországban a gyorshajtók keresetükkel arányosan fizetnek a kihágásokért.

A Bild kedden arról írt, hogy Reus most újra lebukott, azaz ismételten – és több alkalommal – jogosítvány nélkül vezetett. A német Südwest Presse úgy tudja, korábban egy hamis holland jogosítványt használt, amíg le nem bukott a hatóságok előtt.

A Bild tudomása szerint ha ezúttal is bűnösnek találják a 25 éves támadót, az újabb pénzbüntetés mellett már a rendőrségi nyilvántartásba is bekerülhet, azaz erkölcsi bizonyítványában szerepelni fog, hogy büntetett előéletű.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik