Bozsinov, a hős: újraélesztett egy haldokló édesapát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.05. 11:40
null
Öröm, de nem gól: Bozsinov életet mentett (Fotó: Action Images)
A bolgár válogatott Valerij Bozsinov filmbe illő hőstettet hajtott végre: a korábban a nemzetközi sportsajtó által a Budapest Honvéddal (tévesen) szóba hozott, jelenleg szabadon igazolható labdarúgó hatalmas szívről és lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot, mikor a minap megmentette egy haldokló édesapa életét.

A gong.bg bolgár sportoldal értesülései szerint a 27 esztendős csatár éppen egy étteremben tartózkodott feleségével és lányával, amikor egy másik asztaltól egy rémült kislány sikolyára lett figyelmes: az édesapja mozdulatlanul feküdt mellette a padlón.

Bozsinov nem gondolkodott: újraélesztette az eszméletlen, nyelvét lenyelő férfit. A korábban a Juventust, a Manchester Cityt és Sportingot is megjáró futballista gyors és hatásos közbeavatkozásának köszönhetően az illető magához tért, mire a mentők a helyszínre érkeztek, már elmúlt az életveszély, az úr állapota stabil volt – az este hőse pedig egyértelműen Bozsinov, aki a bolgár sajtó érdeklődésére megerősítette a történteket, de nem akart nyilatkozni.

A 42-szeres bolgár válogatott játékos jelenleg csapatot keres; amíg nem jár sikerrel, a Lokomotív Szófiánál edz és tartja formában magát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik