Bikinis szupernő rohant a pályára a Pro Bowlon - videó

Vágólapra másolva!
2014.01.27. 21:52
Érdekes jelenség ez a Prow Bowl. Szeretjük, mert az NFL legnagyobb alakjai és figurái gyűlnek össze évről évre, de picit értelmetlennek is tartjuk, hiszen pont az hiányzik belőle, ami az elképesztő taktikai és stratégiai mélységek mellett igazán élvezetessé teszi az amerikai futballt: a nyers brutalitás, a kőkemény ütközések és a mindent elsöprő győzni akarás. Ezért is fordulhat elő, hogy a vasárnap Hawaii szigetén rendezett soros sörmeccsen egy a pályára berohanó bikinis szuperhős volt az egyik legizgalmasabb esemény.

A sportos felépítésűKatrina Torres nem csak berohant a nézőtérről, de olyan bátor volt, hogy pár pályán a következő játékra készülő pár hegyomlásnak pacsit is adott a vállával.

A lány saját bevallása szerint azért tervezte el és valósította meg a pályára rohanást, mert egy motorbaleset következtében tolószékbe kényszerült unokatestvérének szeretett volna kedveskedni. „Garry mindig egy Pro Bowl meccsről álmodott, de mivel nem tud eljönni, az ő tiszteletére végigfutottam a pályán” – írta a vakmerő Katrina az Instagramon.

A lányt természetesen a biztonságiak elkapták és levezették a pályáról, de a további rendőri intézkedéstől maga Deion Sanders, a vesztes egységet összeállító csapatfőnök védte meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik