Benzema rib***okkal, a dortmundi merész frizurával melegít a BL-re

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.02. 16:36
A Real Madrid és a Borussia Dortmund szerda este a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében csap össze, a mérkőzést megelőző napokban Karim Benzema, a madridiak csatára és Pierre-Emerick Aubameyang, a németek támadója is különös rituáléval készült a nagy megmérettetésre. Egyikük sem az edzőteremből, viszont mindketten az Instagramon jelentkeztek egy-egy képpel.

A szezonban 36 mérkőzésen 21 gólt szerző Benzema hétfő este egy fülledt képpel, de annál is pikánsabb szövegezéssel kínálta meg rajongóit a közösségi oldalon. A 26 éves csatár egy partifotót töltött fel, amelyen két lányt ölel magához szorosan.Benzema hétfő este egy fülledt képpel, de annál is pikánsabb szövegezéssel kínálta meg rajongóit a közösségi oldalon. A 26 éves csatár egy partifotót töltött fel, amelyen két lányt ölel magához szorosan.

„Ezek a rib****k imádják Benzyt” – adott velős magyarázatot a képhez a francia válogatott csatár. (Persze a feltöltés idejéből nem következik egyértelműen, hogy a fotó is hétfő este készült.)

Mindeközben Aubameyang borbélynál járt. A villámléptű gaboni támadó a nyáron érkezett a Dortmundhoz és nagyon megszerette a klubot, legalábbis erről árulkodik új, fekete-sárga színű frizurája. A mai futballtrendeknek megfelelően oldalt felnyíratta a haját, és belefestette a BVB szócskát, a másik oldalra pedig pár csillagot kért. Megkapta.

Kevin Grosskreutz, Marco Reus és Pierre-Emerick Aubameyang a madridi repülőút előtt.

A remekművet minden bizonnyal a Santiago Bernabéu gyepén is megcsodálhatjuk majd, hiszen Robert Lewandowski eltiltásával megnyílt az út a 24 éves támadó előtt a kezdőcsapat felé. De Jürgen Kloppot biztos nem az új frizura fogja meggyőzni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik