Bentet Twitteren fenyegetik a szurkolók

Vágólapra másolva!
2011.01.20. 21:37
null
Darren Bent utálja a kialakult helyzetet (Fotó: Action Images)
A Sunderland szurkolói válogatott sértésekkel és fenyegetésekkel tarkított üzeneteket címeztek a Twitteren a klubot hét közben az Aston Villa kedvéért 18 millió font ellenértékében elhagyó Darren Bentnek. A klubban 58 bajnokin 32-szer eredményes hétszeres angol válogatott támadó természetesen nem elégedett a kialakult hangulattal.

 

„Az Aston Villa egy nagy klub, amint meghallottam az érdeklődésüket, át akartam igazolni. Remek játékosok vannak itt, és beszélhettem a tervekről a menedzserrel és a tulajdonossal is. Nagy várakozással tekintek az itteni időszak elé” – mondta Bent.

„Darren óriási csalódást okozott, és azt hiszem, mind a játékostársak, mind a szurkolók, mind a klubvezetők úgy érezhetik, hogy cserbenhagyta őket. Az elmúlt hetekben látszott, hogy Darren nem az igazi, most már értjük, miért” – nyilatkozta Steve Bruce, a „cserbenhagyott” Sunderland menedzsere.


Két nyilatkozat Darren Bent keddi Aston Villába igazolása után. A Twitteren a távozás híre után néhány Sunderland-fanatikus kicsit durvább hangnemet ütött meg a támadóval kapcsolatban.

„Remélem, hogy eltöröd a nyakad, te gerinctelen k….”

„B… meg és dögölj meg te hálátlan r…..”


Ilyen, és ehhez hasonló üzenetek sokasága árasztotta el gondolatmegosztó oldalt. Bent természetesen nem örvendezett ezek miatt. Elmondása szerint utálja a kialakult helyzetet, amelyet borzalmasnak nevezett.

„Anyám nem tudja elviselni. Utál kimenni ilyen helyzetben a házból is. Én sem szeretem ezt a felhajtást. Sokkal jobban örültem volna, ha az átigazolás csendben lezajlik, és nem foglakoznak ennyit velem” – tette hozzá Bent.

A rendőrség egyelőre nem erősítette meg, hogy vizsgálatot indítanának a Bentet Twiterren fenyegetőkkel szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik