Beindult a piac: a Man. City leigazolta Jamie Olivert

Vágólapra másolva!
2013.01.10. 19:27
Az utóbbi években már hozzászokhattunk, ha a „Manchester City" és az „igazolás" szavak egy mondatban szerepelnek, nagy nevekkel és komoly átigazolási összegekkel találkozunk. Nos, ez akkor sincs másképp, ha a Manszur sejk kifogyhatatlan forrásaiból gazdálkodó klub nem a csapat egyébként is bivalyerős keretét igyekszik megerősíteni.

A City – első januári igazolásaként – öt évre leszerződtette a gasztronómiai piac egyik legerősebb húzónevét, 2013 nyarától Jamie Oliver gondoskodik az Etihad Stadion szurkolóinak és látogatóinak étkeztetéséről.

Az angol bajnoki címvédő drukkerei így augusztustól elfelejthetik az egészségtelen és hizlaló gyorskaját, a következő öt évben biztosan a sztárséfként ismert Jamie Oliver étkeztető cége (Fabulous Feasts) gondoskodik a mérkőzés előtt, közben és után elfogyasztható ínyenc falatokról, de pikáns ízekben és látványkonyhában a stadion egyetlen vendéglátóipari egységében sem lesz hiány.

Nyártól sztárséf „főz“ az éhes City-drukkereknek (Fotó: mcfc.co.uk)
Nyártól sztárséf „főz“ az éhes City-drukkereknek (Fotó: mcfc.co.uk)

„A klub célja, hogy minden tekintetben világszínvonalú szolgáltatást nyújtson azoknak, akik az Etihad Satdionba látogatnak" – nyilatkozta az „igazolással“ kapcsolatban Tom Glick, kereskedelmi igazgató.

Jamie Oliver angol lévén maga is rajong a labdarúgásért, jó barátságot ápol a City-rivális Man. United korábbi sztárjával, David Beckhammel, de szurkolóként számára csak egyetlen csapat, a Cambridge United jöhet szóba. A séf saját bevallása szerint születése óta az angol ötödosztályban szereplő klub szimpatizánsa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik