Beckham FC vagy Miami Metrosexuals - mi lesz az új klub neve?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.06. 16:48
null
A fogadóirodák is akcióba lendültek, lehet tippelni, mi lesz majd Becks csapatának a neve (Fotó: Reuters)
David Beckham hivatalosan is bejelentette, hogy futballcsapatot alapít Miamiban, amellyel csatlakozik az észak-amerikai MLS jelenleg 19 csapatos mezőnyéhez. A fogadóirodák már akcióba is lendültek, lehet tippelni, mi lesz majd Becks csapatának a neve.

Bár az együttes csak 2015-ben csatlakozik a bajnoksághoz, már mennek a találgatások, hogy mi is lesz a Beckham-csapat neve.

Az egyik amerikai fogadóiroda nem is várt sokat a bejelentés után, már kiírt egy speciális fogadást, amelyben a nevekre lehet tippelni.

A legjobb oddsa a Miami Beckham Unitednek van. Bár nem tűnik reálisnak a névválasztás, a fogadóiroda erre a lehetőségre mindössze 1.3-szoros pénzt fizet. Lehet, hogy ők már tudnak valamit, de mi azért így sem tennénk jelentősebb összeget erre.

A sorban a következő a Miami Tropics, ami egy fokkal azért már hihetőbb, hiszen volt már ilyen kosárlabdacsapat és amerikai futball-csapat is. A listán ott van még a Miami Fusion és a
Miami Matadors, előbbi nevet egy baseballcsapat, utóbbit egy jégkorongcsapat viselte.

Csapatnév még nincs, drukkerek már vannak (Fotó: Reuters)
Csapatnév még nincs, drukkerek már vannak (Fotó: Reuters)

És akkor jöjjenek a szurkolók agymenései. Az amerikai drukkerek a Beckham FC, a Miami Maestros, sőt a Miami Metrosexuals nevet is el tudnák képzelni az alakuló klub címerében.

Egy bátor fogadó egy dollárból akár egy ezrest is nyerhet, ha Becksék végül a Miamchester United mellett döntenek. Hangzatos, az egyszer biztos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik