Beckham elmeséli, miért hívják a lányát Harper Sevennek

Vágólapra másolva!
2011.07.20. 10:14
null
Egy Harper, két Beckham (forrás: Twitter)
Van-e még valaki széles e nagy világon, aki ne tudná, hogy a Beckham család kislánya már megszületett, és hogy a neve Harper Seven, és hogy Victoria azt mondta, sohasem látott még ilyen szép kislányt... Azt azonban eddig nem tudtuk, miért adták ezt a különös nevet a gyereknek. Most David Beckham elárulta, hogy mi motiválta őket erre.

„A Harper régi angol név, és mindig nagyon tetszett nekünk, ráadásul Victoria egyik kedvenc írójának, Harper Leenek is ez a neve."

Azt se feledjük el, hogy a három bátynak is tetszhet a név, hiszen egyik kedvenc sorozatukban, a Waverly téri varázslókban is így hívják az egyik főszereplőt, mégpedig Harper Finkle-t.

„És hogy miért Seven? Mindenki azt hiszi, hogy azért, mert ez a mezszámom, de ez nem teljesen fedi a valóságot. A hetes szám szimbolizálja a tökéletességet: a világ hét csodáját, a szivárvány hét színét stb., és számos kultúrában a hetes a szerencse száma." – magyarázta a büszke apa.

Ezzel tehát választ kaptunk az égető kérdésre, és mostantól koncentrálhatunk a cseperedő kislány mindennapjaira, mert ne legyen kétségünk, többet fogunk tudni róla, mint a szomszédunk gyerekéről.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik