Bebeto fia tagadja, hogy Neymar nőjével kavarna

Vágólapra másolva!
2014.01.29. 11:56
null
Bruna Marquezine (forrás: mundodeportivo.com)
Néhány héttel ezelőtt írt arról a latin-amerikai sajtó, hogy Neymar és Bruna Marquezine szakított. Ezt aztán mindketten élénken cáfolták, de ennek ellenére továbbra is mennek a hírek ezerrel a témában.

Most éppen arról cikkezett a brazil Extra magazin, hogy Bruna Marquezine a szilveszter éjszakát Mattheus Oliveirával töltötte, aki a világbajnok brazil futballista, Bebeto fia, és jelenleg a Flamengo játékosa. Mattheus felháborodott a híreken, és a hivatalos oldalán nevezte hazugságnak a pletykákat.

„Szeretném megőrizni a magánéletemet. Futballista vagyok, és a feladatom az, hogy játsszak. Azt azonban nem állhatom meg szó nélkül, hogy ne reagáljak a hazugságokra, főleg, ha azok a barátom barátnőjére vonatkoznak. Legalább tizenöt év éve ismerem Neymart, barátok vagyunk, és sohasem tennék rosszat vele. Bruna Marquezinét is már jó ideje ismerem, mert van egy közös barátnőnk. De nem mondhatom, hogy barátok lennénk, igazából semmilyen kapcsolatunk nincsen.”

Ennek bizonyítására még egy képet is feltöltött, amelyen látszik, hogy testvérével, a modell Stephanie Oliveirával tölti 2013 utolsó napját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik