Balotelliék mégsem szakítottak, sőt, most házasodni fognak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.10. 14:31
null
Az olasz szappanopera folytatódik (Fotó: melty.it)
Mario Balotelli és Fanny Neguesha se veled, se nélküled szappanoperája márciusban záró epizódjához ért, legalábbis mi naiv emberek ezt hittük... Bár a legutóbbi hír még az volt, hogy szakítottak, most Balo büszkén újságolta: megkérte szerelme kezét, aki természetesen igent mondott.

A szakításos sztorit még márciusban kapta fel a nemzetközi média, miután Balotelli egy édes négyesben megcsalta belga származású barátnőjét.

Bár nem ez volt az első szakítás, úgy tűnt, most végleges a döntés, még a közösségi oldalakról is letörölték egymást a fiatalok, az összes közös képpel együtt.

Az utolsó információnk tehát az volt, hogy újra szabad Fanny és Mario is. Derült égből a villámcsapás, kedden az olasz csatár az Instagramján bejelentette, megkérte szerelme kezét, aki azonnal rábólintott.

„Igent mondott. Ez volt a legfontosabb igen egész életemben. Itt kértem meg a kezét. Szeretlek, és boldog születésnapot! Je t'aime, kis FELESÉGEM"– írta ki Balotelli a lánykérés után.

Fura egy sztori, de azért drukkolunk Marióéknak. Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy az első válást hogyan fogják megünnepelni...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik