Balotelli mindenkit kikészített a Milan csapatfotózásán - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.21. 10:37
Két város, két csapat, két szupersztár, egy történet. Gareth Bale, a Real Madrid és Mario Balotelli, az AC Milan kiválósága is hasonló módszerrel ugratta csapattársát.

A Real Madrid történetének első walesi játékosa angolosan fogalmazva „Tuilagizott” egyet, azaz lemásolta a pár nappal ezelőtt az angol miniszterelnök, David Cameron háta mögött szamárfület mutató rögbijátékos, Manu Tuilagi kedvelt szórakozását. Az „áldozat” a Londonból egy évvel korábban hasonló utat bejáró klubtársa, a horvát Luka Modric volt. Bale az Instagramjára is posztolta a remek tréfát, a képhez pedig ezt írta:az angol miniszterelnök, David Cameron háta mögött szamárfület mutató rögbijátékos, Manu Tuilagi kedvelt szórakozását. Az „áldozat” a Londonból egy évvel korábban hasonló utat bejáró klubtársa, a horvát Luka Modric volt. Bale az Instagramjára is posztolta a remek tréfát, a képhez pedig ezt írta:

„Luka, nézz hátra!” (Forrás: Instagram)
„Luka, nézz hátra!” (Forrás: Instagram)

Mindeközben a divat fővárosában Mario Balotelli trollkodta össze és vissza az AC Milan csapatfotózását. Az olasz válogatott csatár mindenkit megpiszkált, aki maximum egy karnyújtásnyira állt tőle. Volt, akinek szamárfület mutatott, de a gyufát igazán Stephan El Shaarawynál húzta ki: a Fáraónak becézett támadó nagy műgonddal belőtt séróját kísérelte meg összekócolni, amire a csatár pusztító tekintettel reagált. Tanulság: jobb nem szívózni egy séróérzékeny futballistával – de csodálkoznánk, ha Mario tanulna belőle...

Balotelli kiválóan szórakozott (Forrás: youtube.com)
Balotelli kiválóan szórakozott (Forrás: youtube.com)
A Fáraó már kevésbé... de a taraj szerencsére tűhegyes maradt (Forrás: youtube.com)
A Fáraó már kevésbé... de a taraj szerencsére tűhegyes maradt (Forrás: youtube.com)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik