Balotelli már a búcsúbulit is megtartotta Manchesterben

Vágólapra másolva!
2013.01.28. 11:21
null
Balotelli talán épp itt hívta meg Samir Nasrit a buliba, ezért örül annyira a francia (Fotó: Action Images)
Angol lapértesülések szerint tényként kezelhető, hogy Mario Balotelli az AC Milan játékosa lesz. Hétvégén elköszönt a manchesteri haveroktól.

A nem feltétlenül szavahihető, de azért a dolgokba meglepően gyakran beletrafáló The Sun angol bulvárlap hétfői írása szerint immár biztosra vehető, hogy Mario Balotelli a Manchester City mezét napokon belül lecseréli az AC Milan piros-fekete dresszére.

A lap azt is tudni véli, hogy a klub által bérelt, sok nagy bulit megélt kecóban Mario a hétvégén megtartotta a búcsúbuliját is, amire csak a legközelebbi barátait hívta meg. Ők viszont még kis ajándékcsomagokat is kaptak az olasz mókamestertől.

Az átigazolási pletykáról – mert egyelőre csak tekinthetjük, hogy a Milan 17 millió fontot és Kevin Prince Boatenget adná a rosszcsont csatárért cserébe – Balotelli ügynökét, az egyetemes labdarúgás legnagyobb kavarógépét, Mino Raiolát is megkérdezték:

„Ha meg akarnak tudni valamit Mario átigazolásáról, akkor kérdezzenek valaki mást, mert én semmit nem tudok mondani ebben az ügyben – tárhatta szét karjait az ügynök, aki Zlatan Ibrahimovic nem kevés pénzmozgással járó igazolásait is intézi. – Január 31-ig bármi megtörténhet" – tette hozzá.

Tűzoltókra egyébként ezúttal nem volt szükség – a végén, még megkomolyodik a kedves apuka...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik