Balotelli az ujja köré csavarta Brazília legveszélyesebb városát - videók

Vágólapra másolva!
2013.06.25. 09:54
null
Mario 2008-ban, 17 évesen még az Inter játékosaként spannolt a helyi erőkkel (Forrás: 101greatgoals.com)
A csúnya véget érő brazil–olasz meccs másnapján Mario sétálni indult Salvador de Bahiában, ahol imádták a helyiek.

Miközben csapattársai a kíváncsi, netán kárörvendő tekintetek elől bezárkózva a szállodájukban maradtak a házigazda braziloktól elszenvedett 4–2-es vereség után, addig az olasz válogatott arcaként működő Mario Balotelli sétálni indult Salvador de Bahiában.

Az ország középső tengerparti részén fekvő nagyváros még brazil viszonylatban is az egyik legveszélyesebbnek számít, azonban Mariót ez egy cseppet sem zavarta. Miután 17 éves korában egyszer már járt ott, magát félig-meddig már bahiainak tartja, ahogy Twitter-oldalán írta „Pont úgy nézek ki, mint egy fickó Bahiából”.

És lám, Mariót valóban imádták: boldog, boldogtalan, férfiak és asszonyok keresték a lehetőséget, hogy közös képet készíthessenek vele – ő pedig vigyorogva hagyta. És úgy tűnik, lesz ideje újabb várost is felfedezni: ugyanis a spanyolok elleni fortalezai elődöntőt sérülése miatt kénytelen lesz kihagyni. Azt azért még jegyezzük meg, hogy nagy bátorság ide vagy oda, és nagy szeretet ide vagy oda, azért egy fegyveres biztonsági őr ott sétál Balo mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik