Bajuszlevágással fenyegették meg a Fulham-tulajt, ha elviszi a Jacko-szobrot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.14. 13:53
null
A jövő és a múlt. Sahid Khan és Mohamed Al-Fayed a Fulham új és régi tulajdonosa (Forrás: yahoo.sports.com)
Idáig húzta Mohamed Al-Fayed, dúsgazdag egyiptomi származású milliomos, aki mostanáig a Fulham futballcsapatának a tulajdonosa volt. Most túladott rajta, méghozzá Sahid Khannak, aki a Jacksonville Jaguars NFL-csapatának a tulajdonosa is. Ez az ember többek között arról nevezetes, hogy jellegzetes bajusza van. Ahogy a képen látszik, Al-Fayed méretes álbajusszal fogadta az új tulajdonost az átadás-átvételen.

Még 2011-ben történt, hogy Al-Fayed szobrot állíttatott a Fulham stadionjánál jó barátjának, Michael Jacksonnak. A szurkolóknak nem tetszett a műalkotás, de az egykori tulaj mindig megvédte a nyilvánosság előtt a szobrot.

„Mi ezen a bizarr? A futballszurkolók imádják. Az, hogy néhány hülye szurkoló nem tudja felérni ésszel a műalkotást, és nem fogadja szívesen az ajándékot, azokra azt tudom mondani, hogy menjenek a pokolba.”

Most azonban, hogy a tulaj vette a kalapját, felvetődött a kérdés, marad-e Jacko szobra a stadion előtt, amelyet állítólag ki fognak bővíteni. Khan így nyilatkozott:

„Alig egy napja vagyok tulajdonos. Meg kell őriznünk és tisztelnünk kell a klub történelmét, de tovább is kell lépnünk. Oda fogok figyelni a szurkolók szavára, és aztán döntök. Ez egy különleges, történelmi hely, amelynek valóban szükség van fejlesztésre, a célunk pedig az, hogy ebben a szellemben haladjunk tovább.”

Al-Fayed azonban világossá tette, hogy a Jacko-szoborhoz nem nyúlhat.

„A Michael Jackson-szobor a klubhoz tartozik, és ha csak egy ujjal is hozzá mer érni, nagy bajba fog kerülni.”

„Világos? Már most megígérem, ha mégis így teszel, én magam jövök a szurkolók élén egy hatalmas borotvával, és lenyisszantom a bajuszodat!”

Nagyon komolyan gondolja… Nem lennénk most Khan helyében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik