Bajnokok Cicája: Ki lesz a legszexibb BL-WAG? Elődöntő #1

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.22. 17:57
Elődöntőjéhez érkezett a Bajnokok Ligája, valamint a legrangosabb európai kupasorozattal párhuzamosan futó Bajnokok Cicája, azaz a BL kieséses szakaszában szereplő csapatokat képviselő barátnők és feleségek szépségversenye is.

A szintén kétfelvonásos rendszerben zajló cicaharcot a negyeddöntőben indítottuk útjára, a sorsolással megegyező párosításokkal. A csinosabbnál csinosabb lányokra olvasóink szavazhattak, szépségítéletük alapján csak egyetlen csapattal tértünk el a pályán történtektől: a WAG-eknél a Bayern München helyett a Manchester United csatlakozott a Real Madrid, Atlético Madrid, Chelsea trióhoz – így David Moyes menesztése mellett duplán van miért ünnepelnie az MU-drukkereknek.a Bayern München helyett a Manchester United csatlakozott a Real Madrid, Atlético Madrid, Chelsea trióhoz – így David Moyes menesztése mellett duplán van miért ünnepelnie az MU-drukkereknek.

De igazodva az elődöntő mérkőzéseihez, kedd estére Atlético Madrid–Chelsea csajcsatát hirdetünk, természetesen új klubszíneket képviselő szépségekkel. A spanyol meglepetéscsapatot Arda Turan, az angolokat David Luiz kedvese próbálja – olvasóink kegyeinek elnyerésével – a fináléba juttatni.

Sinem Kobal (Atlético Madrid)

Sinem Kobal – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Sinem Kobal – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
A Bajnokok Cicája negyeddöntői
Real Madrid–Dortmund 4586–1627 (szavazat)
BarcelonaAtlético Madrid 22174017
Bayern MünchenMan. United 23914558
ChelseaPSG 36681975

Az Atlético Madrid szakálláról, gólpasszairól és távoli bombáiról elhíresült török középpályásának barátnője színészként keresi kenyerét. Karrierjét török sorozatokban kezdte, majd televíziós reklámfilmek kedvelt modellje lett. 2009-ben ismerkedett össze Arda Turannal, mikor még a Galatasaray labdarúgója volt. 2010-ben jegyezték el egymást és a madridi kalandba is közösen vágtak bele, de az esküvőre egyelőre még várni kell. Arda Turant egy vesztes elődöntő után állítólag csak és kizárólag kedvese Bajnokok Cicája-sikere vigasztalná meg.

Sara Madeira (Chelsea)

Sara Madeira – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Sara Madeira – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

David Luiz angliai jövőjével kapcsolatban számos pletyka (Barcelona, Bayern München) látott napvilágot a közelmúltban, magánélete azonban biztosnak tűnik tinédzserkori szerelme és menyasszonya, Sara Madeira mellett.

A pár még Portugáliában, a bohókás brazil hátvéd Benficánál töltött időszakában találkozott és azóta is boldogok együtt. A fogorvosi pályára készülő Sara egyébként portugál nemzetiségű és ízig-vérig Benfica-drukker, sodorja is az átigazolási piac szele bárhová kedvesét. Ennek ismeretében a 2013-as Európa-liga-finálé érzelmileg nem lehetett egyszerű számára, ahogy a BC-elődöntő sem lesz az: a döntés olvasóink kezében van.

SZAVAZÁS

Ön kit juttatna a Bajnokok Cicája döntőjébe?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik