Az internet legjobb helye: Götze barátnőjének Instagram-oldala

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.13. 18:40
Mario Götze karrierje nem épp úgy alakul, ahogy azt a német tervezte. Mint arról már a Bayern München középpályása is beszélt, jelenlegi edzőjével, Pep Guardiolával nem jön ki jól, ráadásul az sem biztos, hogy bérelt helye lesz a kezdőcsapatban. Ennek ellenére mégis nehéz sajnálni őt…

„Nem volt túl könnyű ez a két év, ezért most azt tudom mondani, meglátjuk, mi lesz” – mondta korábban Götze, amikor a jövőjéről kérdezték a riporterek.„Nem volt túl könnyű ez a két év, ezért most azt tudom mondani, meglátjuk, mi lesz” – mondta korábban Götze, amikor a jövőjéről kérdezték a riporterek.

A német játékos karrierjében akadnak problémák, a magánéletével azonban minden rendben, továbbra is imádják egymást barátnőjével, a modellként, énekesként és bloggerként dolgozó Ann-Kathrin Brömmellel, akinek munkái mellett mindig marad ideje meglepni rajongóit egy-egy képpel az Instagram-oldalán.

Csoda, hogy lassan már félmillióan követik?

Az internet legjobb helye: Götze barátnőjének Instagram-oldala (Fotók: instagram.com/annkathrin_vida/) 
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Az internet legjobb helye: Götze barátnőjének Instagram-oldala (Fotók: instagram.com/annkathrin_vida/) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik