Az el Clásico az év legfontosabb mérkőzése

Vágólapra másolva!
2013.01.30. 12:51
null
Sergio Ramos boldogan ölelte magához egykori csapattársát (Fotó: realmadrid.com)
Felejthetetlen, de leginkább védhetetlen ballábas bombáival és felfutásaival már nem segíthet, személyes jelenlétével azonban támogatásáról biztosította a szerda esti el Clásicóra készülő Real Madrid játékosait a klub egykori legendás védője, Roberto Carlos.

A királyi klub két korábbi játékosa is felbukkant a csapat valdebebas-i edzőközpontjában tartott hétfői edzésen, a jelenleg az Anzsi Mahacskalánál segédedzői posztot betöltő Roberto Carlos és a Premier League-ben szereplő Fulham együttesét erősítő középpályás, Mahamadou Diarra is kihasználta, hogy a napokban a spanyol fővárosban tartózkodott.

A Real Madrid szerda este 21.00 órától hazai pályán fogadja a Barcelona együttesét a Spanyol Király Kupa elődöntőjének első mérkőzésén, a visszavágót február 27-én rendezik a Camp Nouban.

Brazil buli: Kaká, Roberto Carlos és Marcelo (Fotó: realmadrid.com)
Brazil buli: Kaká, Roberto Carlos és Marcelo (Fotó: realmadrid.com)

Roberto Carlos a hétfő délutáni edzésen találkozott egykori válogatottbeli játékostársaival, Kakával és Marcelóval, de szinte mindenkinek tartogatott egy-egy ölelést és kedves szót, ahogy a csapat portugál mesterével, Mourinhóval is hosszasan elbeszélgetett. A brazil bekk az utóbbi idők negatív hangvételű öltözői pletykái ellenére egységesnek és motiváltnak látta a Barcelona elleni (háromfelvonásos) csatára és a Manchester United elleni BL-párharcra készülő társaságot.

„A folyamatos kritikák ellenére a játékosok jó hangulatban készülnek és csak a győzelemre koncentrálnak. A szezon továbbra is nagyon hosszú, sok van még hátra. A csapat és Mourinho jó úton halad. Ő a világ legjobb edzője, nem lehet véletlen, hogy minden játékosa ezt mondja róla, aki korábban dolgozott a keze alatt. Egy igazi kupaspecialista, aki tudja, hogyan készítse fel csapatát a legkeményebb ellenfelekkel szemben – összegezte a villámlátogatás során szerzett benyomásait a mindig jókedvű Roberto Carlos a klub hivatalos honlapjának. – Telt házas Bernabéura, fantasztikus hangulatra és egy nagyszerű meccsre számítok ma este. Az el Clásico mindig az év legfontosabb mérkőzése, legyen az a bajnokságban, a kupában, vagy a Bajnokok Ligájában."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik