Az anti-LeBron mez a divat Clevelandben

Vágólapra másolva!
2011.01.06. 20:43
null
Királyi tévedés
Amikor LeBron James először tért vissza korábbi sikerei színhelyére, Clevelandbe, és a szurkolók minden követ megmozgattak, hogy az „áruló” tudtára juttassák nyári döntésének helytelenségét.

 

A legtöbb clevelandi szurkoló már rég kidobta – az erőszakosabb el is égette – James feliratú mezét, helyette áthúzott 23-ast (a korábbi húzóember mezszáma) ábrázoló anti-Jameses dresszel fogadta a korábbi bálványt. 2010 utolsó napjaiban ezek, az „áruló” felirattal ellátott trikók fogytak a legjobban az ohiói városban.

A fanatikusok szinte mindegyike készült valamilyen felirattal is. A „Csak herceg vagy Wade országában”, a „Királyi tévedés”, a „11–8? A tehetségedet Clevelandben hagytad” feliratok csak a legfinomabbak a Jamesnek címzett üzenetek közül.

A pontgyáros mintegy húszezer szurkoló fülsiketítő füttyszava mellett lépett pályára, de az ellenséges hangulatot leginkább talán az jellemezte, hogy a Cavaliers vezetősége közleményben tiltotta meg minden szurkolónak, hogy a Heat 6-os számú mezében jelenjen meg a mérkőzésen, ugyanis – mint írták – ebben az esetben nem tudják garantálni az illető testi épségét.

Ellenséges közeg ide vagy oda, a „Király visszatérése alkalmából” a Heat első clevelandi szereplését a vendégcsapat nyerte meg 28 ponttal, 118–90-re, James 38 egységet tett a közösbe.

Vigyázat! A LeBron-mez viselése életveszély!
Vigyázat! A LeBron-mez viselése életveszély!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik