Az angol futball üdvöskéjének börtön vár a testvérére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.03. 16:27
null
Wilfried Zaha és Hervé (forrás: Daily Mail)
A Manchester United és az angol válogatott csatára, Wilfried Zaha nehéz napok elé néz, merthogy a testvérét, Serge-et bűnösnek találták abban, hogy mobiltelefont lopott Londonban.

A futballista testvére még decemberben egy dél-londoni bevásárlóközpontban szabadította meg egy BlackBerry-készüléktől az egyik vásárlót, de tetten érték.

A harmincéves férfi az utóbbi időben rettegett bandavezérnek tartották. Tavaly nyáron már megvádolták azzal, hogy ellopott egy teli hátizsákot, de az ügyet végül ejtették. Wilfriednek nincs szerencséje a testvéreivel, másik bátyját, Hervét is bandavezérként ismerik. Bandája 2007 óta ismert Dél-Londonban, verekedések, lövöldözések, betörések állnak a bűnlajstromon.

Wilfired Zaha (középen) és egyik zűrös fivére, Hervé (balra) (Forrás: Daily Mail)
Wilfired Zaha (középen) és egyik zűrös fivére, Hervé (balra) (Forrás: Daily Mail)

Hervé 2012 júliusában azért kapott büntetést, mert beverte egy autó szélvédőjét, miközben egy nő ült a volánnál.

„Wilfried nagyon sűrű környezetből jött, és eddig remekül kimaradt ezekből az ügyekből" – mesélte valaki, aki jól ismeri a családot.

Zaháék Elefántcsontpartról vándoroltak be, amikor Wilfried négyéves volt. Négy fiú- és három lánytestvére van. Zaha apja rengeteget tett azért, hogy a fia kizárólag csak a futballal foglalkozhasson. Ha a nagy tehetségnek tartott futballista nem tud kellő távolságot tartani zűrös testvéreitől, akkor hamarosan nagy bajba kerülhet...

Wilfried Zaha a Crystal Palace-nál kölcsönben feljutást ünnepelt (forrás: Daily Mail)
Wilfried Zaha a Crystal Palace-nál kölcsönben feljutást ünnepelt (forrás: Daily Mail)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik