Átöltöztették a vb-ezüstérmest, elállt a lélegzet - képek!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.07. 12:34
null
Melityina Sztanjuta a szőnyegen… (Fotó: AFP)
Egy napra saját szavaival élve „a mesébe költözött” Fehéroroszország egyik legjobb, legnépszerűbb és legszebb sportolónője, Melityina Sztanjuta: a világ- és Európa-bajnokságokon összesen 24 érmet nyert ritmikus gimnasztikázót divattervezők segítségével „alakították át” a tut.by hírportál kérésére.

A februárban Magyarországon is járt fehérorosz világklasszistól egyáltalán nem idegen a szereplés, lévén több cégnek is reklámarca, sportágában is meghatározó szerepet kap az előadás, ráadásul felmenői között híres művész is van – dédnagyanyja, Sztefanija Sztanjuta Fehéroroszország egyik leghíresebb és legnépszerűbb színésze volt.

…és átalakítva (Fotó: Dmitrij Moszkvin/tut.by)
…és átalakítva (Fotó: Dmitrij Moszkvin/tut.by)

Nem csoda, hogy kapva kapott az alkalmon, még úgy is, hogy „futtában" kellett vállalnia a fotózást: épp, hogy odaért a moszkvai GP-versenyről, másnap pedig már repült is a finnországi Espoóba, a világkupa-sorozat nyitányára. Sztanjuta saját stylistjaként dolgozott, igaz, profi segítséggel, a ruhát is ő választotta.

„Úgy gondolom, minden nőben megvan a vágy arra, hogy egyszer tényleg hercegnőnek érezhesse magát, így nagyon örültem a megkeresésnek. Igaz, nekem lényegesen kevesebb időm volt, mint Hamupipőkének, mert a fotózás napján jöttem meg Moszkvából, másnap meg már megint repültem. Azt mondták, fejezzem ki az érzéseimet is, amikor ruhát választok – így a szokottnál jóval agresszívabb megjelenésre mentem rá, erős sminkkel, aznap ez tűnt a természetesnek. Az biztos, hogy kaptam néhány csodálatos órát!” – magyarázta Sztanjuta, akit népszerűsége okán egyre több projektbe vonnak be hazájában, nemrég kérték fel az UNHCR (az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának Hivatala) jótékonysági nagykövetének is.

„Melityina modellkedett már, ezt tudtam, de azt kell mondjam, a profi modelleket is veri, szenzációs érzéke van a szerepléshez. Igazából alig tudtuk tartani vele a lépést!” – dicsérte a fotós Andrej Barilo a riói olimpián éremesélyesnek számító Sztanjutát.

A fotós szerint a profi modelleknél is jobb (Fotó: Andrej Barilo/tut.by)
A fotós szerint a profi modelleknél is jobb (Fotó: Andrej Barilo/tut.by)
Melityina Sztanjuta (Fotó: Andrej Barilo/tut.by)
Melityina Sztanjuta (Fotó: Andrej Barilo/tut.by)
Melityina Sztanjuta (Fotó: Dmitrij Moszkvin/tut.by)
Melityina Sztanjuta (Fotó: Dmitrij Moszkvin/tut.by)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik