A munkanélküliek egy euróért nézhetik Diego Simeone Atléticóját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.16. 15:24
null
Mindössze egy euróért buzdíthatják kedvenceiket az Atlético Madrid nehéz helyzetben lévő drukkerei (Fotó: Action Images)
A spanyol bajnokságban jelenleg pontazonossággal második helyen álló Atlético Madrid egy kedves gesztussal töltené fel a Vicente Calderón lelátóit a harmadosztályú Sant Andreu elleni szerdai kupapárharc visszavágójára: a klubtagok mindössze öt euróért válthatnak jegyet a találkozóra, a munkanélküli socióknak pedig egy euró lesz a belépés.

 

 

Az öteurós belépőkkel a stadionban bárhova jegyet válthatnak a drukkerek, az egyeurós jegyek az északi lelátóra szólnak. Spanyolországban évek óta kiemelt probléma a munkanélküliség kérdése, ami jelenleg 26 százalékon áll és közel ötmillió embert érint.


A normál áru jegyek 20-25 euróba kerülnek, így szerda este azok is kilátogathatnak Diego Simeone csapatának összecsapására, akik egyébként ezt nem engedhetik meg maguknak.


A párharc első mérkőzését 4–0-ra az Atlético nyerte, így, ha izgalmakra nem is lehet számítani, hazai gólokra annál inkább.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik