Amiatt utálta meg CR-t, amit a barátnőjével tett a portugál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.04. 17:02
Néhány napja futótűzként járta végig az internetet a furcsa történet, miszerint Cristiano Ronaldo az Instagramon próbálkozott be egy Ausztráliában élő brazil modellnél, aki azonnal visszautasította a portugált. Most kiderült az is, hogy látott napvilágot a történet.

Aline Lima a Mirror által megírt nem mindennapi csajozós történet miatt nem várt figyelmet kapott, a szurkolók szétszedték a közösségi oldalakon a lányt, aki most elárulta, esze ágában sem volt kiteregetni CR szennyesét.Aline Lima a Mirror által megírt nem mindennapi csajozós történet miatt nem várt figyelmet kapott, a szurkolók szétszedték a közösségi oldalakon a lányt, aki most elárulta, esze ágában sem volt kiteregetni CR szennyesét.

CR egy rajongót biztosan elveszített (Fotó: 101greatgoals.com)
CR egy rajongót biztosan elveszített (Fotó: 101greatgoals.com)

„Szeretném tisztázni ezt a félreértést. Eszembe sem volt ezzel a sztorival befutni, a céljaimat kemény munkával szeretném elérni, nem egy ilyen történettel” – írta Instagramon a brazil modell.

„Most már elmondhatom, a barátom volt az, aki nyilvánosság tudtára hozta a privát beszélgetést. Ebbe nem szólok bele, azt tesz, amit akar, meg tudom érteni a reakcióját. Hatalmasat csalódott a példaképében. Gyermekkora óta imádta őt, most azonban egy életre megutálta...” – tette hozzá.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik