Abramovics 100 milliós karórával csábítja Mourinhót

Vágólapra másolva!
2013.03.14. 13:20
Bár nem legnagyobb barátságban váltak el egymástól hat esztendővel ezelőtt, a Chelsea orosz tulajdonosa, Roman Abramovics jelenleg azon dolgozik, hogy visszaédesgesse a Stamford Bridge-re korábbi sikerkovácsát, a jelenleg a Real Madridot irányító José Mourinhót.

Egy spanyol rádióállomás, a Punto Pelota információ szerint Abramovics bármit elkövet annak érdekében, hogy ismét leültesse a portugált a Chelsea kispadjára, s ezen szándékát – első lépésként – egy ajándékba küldött, méregdrága karórával próbálta a Special One tudtára hozni.

José köszöni, jól van (Fotó: metro.co.uk)
José köszöni, jól van (Fotó: metro.co.uk)

A 350 ezer fontot, átszámítva 125 millió forintot érő óra biztosan segít majd Mourinhónak pontosan érkezni a nyári állásinterjúkra, ha beigazolódnak a pletykák, és a szezon végén tényleg búcsút int a Real Madrid öltözőjének. Persze addig még nagy céljai vannak jelenlegi csapatával: a királyi gárda a Barcelonát legyőzve bejutott a Spanyol Király Kupa döntőjébe, és a Bajnokok Ligájában is áll még, miután 3–2-es összesítéssel kiütötte a Manchester Unitedet a nyolcaddöntőben.

Ambramovicstól persze nem meglepő, hogy menedzsert keres, ez az öntörvényű orosz milliárdos egyik legkedveltebb hobbija. A klubot BL-győzelemig vezető Roberto Di Matteót még az ősszel állította fel a kispadról, helyére a klub szurkolóinak körében közutálattal fogadott Rafa Benítezt ültette, de nyílt titok, akárhogy is végződik a Chelsea szezonja, az Abramovics-érában tizedik edzőként érkező spanyolnak nincsen maradása.

José Mourinho korábban 2004 és 2007 között volt a Chelsea menedzsere, abban az időszakban két PL-trófeát, két Ligakupát és egy FA-kupát nyert az együttes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik