Abbey Crouch a tengerparton – képgaléria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.03. 14:27
null
Abbey Crouch Dubaiban. <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Abbey_Crouch_a_tengerparton')">A KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</a>
Egyik kedvenc focistafeleségünk, Abbey Crouch Dubaiban töltötte az utóbbi időben a szabadságát. A 27 éves fotómodell és televíziós műsorvezető hölgy bikiniben süttette a hasát, és vidáman játszott Peter Crouchcsal közös lányukkal, Sophiával. Az erős napfény miatt hatalmas napszemüveget vett fel, amely szinte a fél arcát betakarta. A szálloda strandján szorgalmasan homokoztak együtt a kislánnyal.

Crouch akkor még a bajnokságban vitézkedett, ezért nem vehetett részt a közös nyaraláson. Abbey arról mesélt, milyen sokat segít nekik a családjuk, és arról, hogy milyen az élete egy futballista mellett.

„Sokan azt hiszik, hogy futballistafeleségnek lenni maga a mennyország, de ez nem egészen így van. Peter például teljesen kétbalkezes otthon, még egy villanykörtét is nekem kell kicserélni. Amúgy is mindent megcsinálok a ház körül. Én is dolgozok, mégpedig elég keményen.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik